Freelance kok

Het is November en de aanvragen voor de kerstperiode blijven maar binnenstromen. De agenda is al aardig vol. Een personeelsfeest, een groot familiediner, een paar kerstrecepties. De telefoon rinkelt weer. Dan hebben we nog wel een gaatje vrij. De koks zullen deze periode non-stop aan het werk zijn. Gaat dat allemaal wel lukken? Eén extra kok zou al heel wat druk van de ketel halen.

Het bovenstaande klinkt veel bedrijven waarschijnlijk herkenbaar in de oren. ACE Cooking kan u helpen in drukke tijden, maar ook bij uitval door ziekte of vakantie kan ik de lege plek aan het fornuis vullen. Ik ben tijdelijk in te zetten in allerlei keukens, bijvoorbeeld die in een restaurant, bistro, cateringbedrijf of verzorgingstehuis. Verder ben ik in het bezit van een VAR-WUO verklaring, wat betekent dat ik door de Belastingdienst erkend word als ondernemer. U ontvangt van mij een duidelijke rekening zonder kosten achteraf. Geen fratsen, gewoon lekker koken.

 

Bent u op zoek naar een Freelance kok? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Demonstratie kok

Over een paar maanden is de nieuwe collectie ovens te bestellen door klanten. De komende tijd ga je een aantal beurzen af om de producten te promoten. Je besluit dat de beste promotie, het demonstreren van de ovens is. Je kunt een gewone kok inhuren, maar een enthousiaste demonstratie kok met een vlotte babbel trekt natuurlijk veel meer aandacht. Zoveel mogelijk potentiële klanten op de stand, daar ga je voor.

Het bovenstaande is slechts een voorbeeld van een opdracht die een demonstratie kok kan vervullen. Het demonstreren van keukens, keukengereedschap, BBQ’s, maar ook de mogelijkheden van voedsel demonstreren behoort tot de taken. ACE Cooking bereidt lekkere hapjes voor uw gasten, waar nodig aangevuld met vakkundige uitleg. Een interactieve demo zorgt voor de beste promotie van uw producten.

Bent u op zoek naar een Freelance kok? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Workshop kok

Deze keer hebben jij en Peter, je collega, de taak gekregen het jaarlijkse personeelsuitje te organiseren. Jullie vinden het allebei leuk om een activiteit te doen waar je gezamenlijk bezig bent. Een fietstocht vinden jullie niks, maar je weet toevallig dat een aantal collega’s erg genieten van koken. Een kookworkshop, dat is een plan! Lekker samen bezig zijn, iedereen kan met elkaar babbelen en meteen een lekkere maaltijd. Geregeld.

Voor kook en BBQ workshops bent u bij ACE Cooking aan het goede adres. Ik vind het leuk om mensen te entertainen en ze tegelijkertijd een aantal kneepjes van het vak bij te brengen. Wat voor gerechten we gaan bereiden is in overleg met u, maar we maken altijd gebruik van verse producten. Voor een bijzonder tintje kunt u ervoor kiezen een wijndemonstratie bij te boeken.

Ikzelf kan workshops verzorgen voor maximaal 20 personen. Een grotere groep? Geen probleem. Ik kan altijd de hulp inschakelen van collega’s in het vak. ACE Cooking zorgt ervoor dat uw personeelsfeest, vriendenweekend of familiedag een succes wordt.

Bent u op zoek naar een Workshop kok? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Event catering kok

Het festival is in volle gang. Je staat even stil om te genieten van het plezier dat de bezoekers hebben. Het geluid van gezelligheid klinkt over het terrein, maar zeker ook achter de schermen. De tientallen vrijwilligers zetten zich ieder jaar weer in om van het festival een succes te maken. Het minste wat je kunt doen is ervoor zorgen dat ze niets te kort komen. Daarom kunnen ze geruime tijd terecht in de vrijwilligerstent. Daar staat een warme maaltijd voor ze klaar en worden verhalen uitgewisseld. De kok heeft ook een bordje voor jou opgeschept en reikt het je aan. Ach, je kunt wel even gaan zitten.

ACE Cooking kan voor u de catering verzorgen voor festivals en evenementen. Het menu gaat volledig in overleg en is natuurlijk afgestemd op uw budget. Simpel of uitgebreid, één ding is zeker, het is altijd lekker eten. Wij zorgen ervoor dat uw vrijwilligers weer vol energie aan het werk kunnen of dat uw gasten smullen van een lekkere maaltijd.

Bent u op zoek naar een Event catering kok? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Manager kok

Het was je droom, een eigen restaurant. Nu begint het langzamerhand een blok aan je been te worden. De rekeningen blijven zich opstapelen en je ziet door de bomen het bos niet meer. Je wilt weer kunnen genieten van je gasten en het serveren van lekker eten. Je pakt de telefoon, het is tijd voor verandering. 

Met ervaring en observatie- en leiderschapskwaliteiten kan ACE Cooking u uit de brand helpen. Ik bied hulp bij het rendabel maken van een keuken, het verbeteren van de gang van zaken of het op de rit zetten van een nieuwe keuken. Daarnaast heb ik les gegeven in keukenmanagement en –techniek aan de Hoge Hotelschool in Maastricht. Wellicht staat ACE Cooking binnenkort in uw organisatie voor de klas. Met een pan vol positieve energie ga ik graag de uitdaging aan.

Bent u op zoek naar een Manager kok? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

© Copyright - ACE Cooking