Over ACE Cooking

Het gezicht achter ACE Cooking ben ik, Han Ernest. Koken is mijn passie. Ik ben graag bezig met eten en ik houd ervan mensen te verassen met lekkere gerechten. Ik kook gerechten uit allerlei culturen met verschillende kookstijlen. Eén van de dingen waar ik erg van geniet is het koken met een BBQ en Smoker. Het is eigenlijk een soort back-to-basics koken. Vuur, hout, kolen, lekker!

Na 8 jaar mijn eigen restaurant te hebben gerund, was het tijd voor een nieuwe uitdaging. Ik was toe aan meer divers werk en ontwikkeling. Als zelfstandige ontmoet ik vaak nieuwe mensen waar ik nog elke dag van leer. De ervaringen die ik opdoe met ACE Cooking vind ik fantastisch. Het is fijn om te zien dat zovelen mijn passie voor koken delen.

Door de ervaringen die ik heb opgedaan kan ik als zelfstandige verschillende koksmutsen opzetten, zoals die van Freelance kok, Demonstratie kok, Workshop kok, Event catering kok en Manager kok.

ACE Cooking – Welke kok u ook zoekt.

© Copyright - ACE Cooking